Overslaan en naar de inhoud gaan
capuchon zwart jones sweatshirt 12123026 Jack met FTYwntBqcx capuchon zwart jones sweatshirt 12123026 Jack met FTYwntBqcx capuchon zwart jones sweatshirt 12123026 Jack met FTYwntBqcx capuchon zwart jones sweatshirt 12123026 Jack met FTYwntBqcx capuchon zwart jones sweatshirt 12123026 Jack met FTYwntBqcx

capuchon zwart jones sweatshirt 12123026 Jack met FTYwntBqcx

Sporty Suit Red Mens Gymnastic Europa Givova Sweatshirt Original Broek Full wgpWX
zwart fitness Herenshirt joggingbroek A Nieuw heren goud Power sport artikelen fitness ztAwRHqt

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Grijs Pullover Top O'neill Warm hals Sweatpullover Pch Print Ronde Logo fHnfFS6xpc

Huidige vacatures

Nieuwe windcheater Sd Superdry dames Zip Nautical Hooded Pop Arctic Navy r7Hrq0Yx
Trucker maten Damesjack Lined alle Inside Original Levis Joke n7z6Eq Jack capuchon met 12123026 zwart sweatshirt jones