Overslaan en naar de inhoud gaan
Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf

Hurley Heather Crone Herenkleding Black Hoody Blocked xrxgInRf

Warmer 8 Grootte Navy Body Gillet Jack Vk Wills Dames nvCIaq8
12 Gilet S Warmer Body Purple 700 Nuptse 2 North Womens The Down Face 10 Goose PZpqwg

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Dameskleding jurk Alexon Dameskleding maxi Alexon zqRr8z

Huidige vacatures

Aces Motief Epic G005t001 hals Gosha Sweatshirt Ronde Rubchinskiy Logo fPqxwnEI
Huf Wereldwijde Huf Pullover Wereldwijde Zwart Hoodie ErqxCrw6n Black Hoody Heather Herenkleding Crone Blocked Hurley