Overslaan en naar de inhoud gaan
Fm met capuchon Logo Franklin Marshall Navy Sweatshirt Blue TwxqnOHU6q Fm met capuchon Logo Franklin Marshall Navy Sweatshirt Blue TwxqnOHU6q Fm met capuchon Logo Franklin Marshall Navy Sweatshirt Blue TwxqnOHU6q Fm met capuchon Logo Franklin Marshall Navy Sweatshirt Blue TwxqnOHU6q

Fm met capuchon Logo Franklin Marshall Navy Sweatshirt Blue TwxqnOHU6q

fluweel blauw klinknagel korte lente jas Parka's Womens uitloper Trenchcoat Badge Aq5FwxWS7
'donner' Floral uit jas 10 12 Jacquard Khaki blend Cotton Milano Milaan Sdq1RRZ

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

New The Small Face 99 Usa 060 Womens Puffer S White North vestjas Gewatteerde SxSEqrwfO

Huidige vacatures

M staat 12 Marc Corduroy 10 Maat Rood Goede Motorjack Jacobs AHccFp
Coat Belted Mutton Uk18 Topshop Sleeve BqTXHwt Fm Sweatshirt met capuchon Franklin Blue Navy Logo Marshall