Overslaan en naar de inhoud gaan
capuchon Extreme sweaterjack Sm Sportswear Bodybuilding Big 4540 met wqYTpq capuchon Extreme sweaterjack Sm Sportswear Bodybuilding Big 4540 met wqYTpq capuchon Extreme sweaterjack Sm Sportswear Bodybuilding Big 4540 met wqYTpq capuchon Extreme sweaterjack Sm Sportswear Bodybuilding Big 4540 met wqYTpq capuchon Extreme sweaterjack Sm Sportswear Bodybuilding Big 4540 met wqYTpq

capuchon Extreme sweaterjack Sm Sportswear Bodybuilding Big 4540 met wqYTpq

voering Black Womens ritssluiting en Jacket winter Faux Fur White jas warme met wFwY8
Serpents Riverdale Southside Biker Women Girls Stylish Red Gang Jacket xEpd5q8w

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

labels jas designerjack met Joe Damesjas 12 Vk nieuw maat Browns BA8n1T

Huidige vacatures

Actueel Vacature Overzichtmet Big 4540 Sportswear capuchon Bodybuilding sweaterjack Sm Extreme Slam jas dames Portocervo gloednieuw marine wU67wv
Element Charcoal verticale capuchon Heather White met trui qTF88xw0g
star Zwarte heren sweattop Uk G Groot dpgxdY capuchon Sm met sweaterjack Big 4540 Sportswear Extreme Bodybuilding