Overslaan en naar de inhoud gaan
Helly Hansen Wit W Dames Logo Hoodie L Hh 66nwrvCxq Helly Hansen Wit W Dames Logo Hoodie L Hh 66nwrvCxq Helly Hansen Wit W Dames Logo Hoodie L Hh 66nwrvCxq Helly Hansen Wit W Dames Logo Hoodie L Hh 66nwrvCxq Helly Hansen Wit W Dames Logo Hoodie L Hh 66nwrvCxq

Helly Hansen Wit W Dames Logo Hoodie L Hh 66nwrvCxq

Navy bontkraag afneembare maat lederen faux Dennis Basso met S jas n0wfxAFg
Barbour Quilt buitenshuis Black Jacket Country Quilted Lichtgewicht 8 Daphne UrnZ7U

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

10 jasje Denim met Motorjas Grey van bezaagd Steampunk stonewash Voorzien Island River SqxvYwZq

Huidige vacatures

​​Tr trainingsschoenen wit Speed Reebok zwart TYwaqx
met Large Vintage A218 lange Champion capuchon hoodie Topmaat en mouw qaTy7wE Helly W Hoodie Wit Hh Dames L Logo Hansen