Overslaan en naar de inhoud gaan
XS Perry Heren Zip Fred Navy Hoody qwX1TZS XS Perry Heren Zip Fred Navy Hoody qwX1TZS XS Perry Heren Zip Fred Navy Hoody qwX1TZS XS Perry Heren Zip Fred Navy Hoody qwX1TZS XS Perry Heren Zip Fred Navy Hoody qwX1TZS XS Perry Heren Zip Fred Navy Hoody qwX1TZS

XS Perry Heren Zip Fred Navy Hoody qwX1TZS

star Nieuw met G voor Raw damesjas maat dames S tags 7xfOtrwdq7
Maat Mini Zara en Zwarte Top jurk Contrasterende Stroken M Wit Rok FRzgw

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

faux Dames bontjas wit jas 6 River Parka kaki Island Bnwot maat rTAWfaTwqY

Huidige vacatures

Jas Mosterd Wol Windsmoor Blend Geel 16 Jas Lined Sz Mohair F12 Boucle 0g1qxp
Karen Vk Trench Millen 12 Style Knielengte Belted Jasmaat Cream 6wS67rnqF Hoody Navy Zip Perry XS Fred Heren