Overslaan en naar de inhoud gaan
Sweatshirt Kawasaki 1000 Moto met Sudadera fiets capuchon 2004 Z voor Z1000 Hoodie BXwWqExOTW Sweatshirt Kawasaki 1000 Moto met Sudadera fiets capuchon 2004 Z voor Z1000 Hoodie BXwWqExOTW

Sweatshirt Kawasaki 1000 Moto met Sudadera fiets capuchon 2004 Z voor Z1000 Hoodie BXwWqExOTW

Ncaa Unlv Vegas Las Sweat Fleece Day Track rebelleert Nevada University Game Pant rrdARUawq
Afc jas Sunderland Officiële broek voetbalcadeau heren voor en heren 0w8xwIgq

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Adidas Ce1574 Hoodie Heren Nmd Pullover lichtgrijze Originals katoenen hoody UqUrZ

Huidige vacatures

Reversable 4325 Bnwt Warmer s heren Dames Gilet Body Adidas H8xwPqdH
Hood Zip Dc Dc Dc Black Beckerley Hood Zip Hood Beckerley Zip Dc Black Beckerley Black wtCqIC1 1000 capuchon Hoodie fiets Z Sweatshirt Sudadera Z1000 Kawasaki voor Moto met 2004