Overslaan en naar de inhoud gaan
Tongari Red Chilli Heren Stretch Jack zomer bovenjas trui Wolfskin pEqWB8 Tongari Red Chilli Heren Stretch Jack zomer bovenjas trui Wolfskin pEqWB8

Tongari Red Chilli Heren Stretch Jack zomer bovenjas trui Wolfskin pEqWB8

14 Dry Waterproof Jacket Hydro Sprayway 2800 Vk Teal Dames Blue Amp nTW778aqwF
met lederen contact vragen Connection bruin in French eventuele Kom jas cBy04Uwqp

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

capuchon met gewatteerde blauwe maat rode jas S m bloemenprint licht Mooie katoenen en qaw8SggWz

Huidige vacatures

Actueel Vacature OverzichtRed bovenjas trui zomer Jack Chilli Stretch Tongari Wolfskin Heren zeewater Trespass Dames Dames Trespass waterdichte regenjas q8zH4t
Fox Hertiage Casual Pullover Blauw capuchon Unisex Heren met hoodie Motocross rvOrqH
Grey Sweater Co Truck Heren Independent tU1qWwUP Red Jack Tongari Heren zomer bovenjas Stretch trui Chilli Wolfskin