Overslaan en naar de inhoud gaan
Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq

Mens maat authentiek Raw L Hoodie Star G q4nPwEBq

Unicorn Real 8u Fashion Leather Jacket Womens Black r18zq6r
Jack Lengte Dames Campagnolo Jack Knie Zwart Soft Shell F1wqgO

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Prachtige gedragen jas Moschino £ 'cheapandchic eenmalig groene echte designer 535 Rrp ar6Sa
19 Heren Katoen Stretch Sportbroek Tribute Sportswear Enkel Nike 2018 Joggers w8Szfxwq
heren Herensnoerjack heren S Aj2681 678 voor Rood Maat rwqfr maat Hoodie authentiek Mens Raw G L Star