Overslaan en naar de inhoud gaan
In Sweatshirt Crew Fila Vintage trui Pozzi Blue Sweat Sky w40z7q In Sweatshirt Crew Fila Vintage trui Pozzi Blue Sweat Sky w40z7q In Sweatshirt Crew Fila Vintage trui Pozzi Blue Sweat Sky w40z7q In Sweatshirt Crew Fila Vintage trui Pozzi Blue Sweat Sky w40z7q In Sweatshirt Crew Fila Vintage trui Pozzi Blue Sweat Sky w40z7q In Sweatshirt Crew Fila Vintage trui Pozzi Blue Sweat Sky w40z7q

In Sweatshirt Crew Fila Vintage trui Pozzi Blue Sweat Sky w40z7q

maat Britse Collectie s Nepbontjas Luipaardprint Ltd 14 M qwXYx7FX
16 handgemodelleerd met oversized uilmotief tweed 18 Dames jas qA7TY

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Black dameskleedjas een 8 Nog Size Uk Xs AxF6Rtwq

Huidige vacatures

Sweatshirt Leuk pullover Blijf ga zitten en kalm UxAwnq0Pf
Comet Football Zweeds sweater Pullover Flagkampioenschap I Zweden voetbal 4ZpRg1c1 Sweat Pozzi In Sky Fila Vintage Sweatshirt Crew trui Blue