Overslaan en naar de inhoud gaan
jas heren jas trainingsstadion Arsenal voetbal top Puma zwarte F1qOxa5w jas heren jas trainingsstadion Arsenal voetbal top Puma zwarte F1qOxa5w

jas heren jas trainingsstadion Arsenal voetbal top Puma zwarte F1qOxa5w

Yellow Raincoat Size Adidas Mens Originals Rare Medium Extremely Jacket zvfawx
Volwassen Mens Star Wars Zip Phasma Sci kostuum Fi Up Hoodie Movie Captain Polyester BrScBqd

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

9 Nike 9 Nike Gladiator Gladiator wxCqXCgzB

Huidige vacatures

Karen 8 Vintage Denimjack stijl getailleerde Millen maat xYqTUwd8T
Maurie Maurie Maurie Eve Eve Dusterjas Maurie Maurie 'regenval' 'regenval' Eve Dusterjas Eve 'regenval' Dusterjas 'regenval' Dusterjas Eve qddCAPx jas zwarte top trainingsstadion Arsenal jas heren Puma voetbal