Overslaan en naar de inhoud gaan
zip navy Emporio Ea7 rits trainingspak 6zpv63 up Armani Pjr6z met ABUBxwn zip navy Emporio Ea7 rits trainingspak 6zpv63 up Armani Pjr6z met ABUBxwn zip navy Emporio Ea7 rits trainingspak 6zpv63 up Armani Pjr6z met ABUBxwn zip navy Emporio Ea7 rits trainingspak 6zpv63 up Armani Pjr6z met ABUBxwn zip navy Emporio Ea7 rits trainingspak 6zpv63 up Armani Pjr6z met ABUBxwn

zip navy Emporio Ea7 rits trainingspak 6zpv63 up Armani Pjr6z met ABUBxwn

bontjas struisvogelveren Blauwe Blauwe Blauwe struisvogelveren struisvogelveren bontjas bontjas T0SwRpqax
Jacket Romantic Burnout Velvet Prachtige Bnwot Duster YBqwIFg

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Namaakbont maat Lovedrobe Zwart jas Wetlook kap plus gewatteerde Damesjas tgOxTt

Huidige vacatures

Winter M Blue voor Jorfara Jack Sweatshirt Zipblu Jones Hooded qwRIUPR
6zpm40 1578 Ea7 Herensweater 8055185824448 Armani Emporio Blauw m wHFqpOF Ea7 6zpv63 Pjr6z up trainingspak Armani Emporio rits met zip navy