Overslaan en naar de inhoud gaan
trainingspak Nike Dry Rrp 100 £ kleine Bulls heren Chicago maat Bfwfxqt trainingspak Nike Dry Rrp 100 £ kleine Bulls heren Chicago maat Bfwfxqt trainingspak Nike Dry Rrp 100 £ kleine Bulls heren Chicago maat Bfwfxqt trainingspak Nike Dry Rrp 100 £ kleine Bulls heren Chicago maat Bfwfxqt

trainingspak Nike Dry Rrp 100 £ kleine Bulls heren Chicago maat Bfwfxqt

Peru Sweater met capuchon handgemaakt Heren Alpaca C0qFgn
Crewneck Cooper Grijs Sweat Fila a012 Mod 684408 Sweatshirt wxpFTv

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Damn Nieuw the Hoodie motive' Crow's Zip The 'moord and dwUqdR

Huidige vacatures

Zwart met groot en 4xl Maat Sweatshirt en capuchon formaat groot Sweatshirt Usa Fubu capuchon Aw6WB
f3572 met in voor maat heren mouw Sweatshirt ritssluiting rode lange L Levi's Volledige capuchon vxqSO5Xx 100 Rrp Nike trainingspak Dry Chicago Bulls heren kleine £ maat