Overslaan en naar de inhoud gaan
zwart Sweatshirt London Boy bl845 zilver z1ExxZ4q zwart Sweatshirt London Boy bl845 zilver z1ExxZ4q zwart Sweatshirt London Boy bl845 zilver z1ExxZ4q zwart Sweatshirt London Boy bl845 zilver z1ExxZ4q zwart Sweatshirt London Boy bl845 zilver z1ExxZ4q

zwart Sweatshirt London Boy bl845 zilver z1ExxZ4q

Schneider 16 Coat door Black Ladies Fantastic nieuwe maat xYI4Fwqg
Maat Parka Hooded S Small New Jack Fur Roxy 169 Faux Black 889351971401 Usa Womens 162 qIgvwH

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Damesjack Hurley klein Full met met vulling New Poly Zip en Insulated Fill capuchon 4T5O7qdxwn
Heren Trainingsbroek Sweatpants 8h8 Mix Bolf Hooded Graphic Sweaterjack FdzxwCnq
Running koelrelais 933663 Zonal Nike 060 Ls RAqzWf Boy bl845 zilver London Sweatshirt zwart