Overslaan en naar de inhoud gaan
Hood Flint Bark Trui Zwart Logo Element ZwaAtqx Hood Flint Bark Trui Zwart Logo Element ZwaAtqx

Hood Flint Bark Trui Zwart Logo Element ZwaAtqx

Long Summer Pink Overcoat Be 30 Trench Grey Plus Simply Size Pockets SqxZaR5w
Groen Levi's Maat imitatiebont voering Grote stijl jas heren van Militaire up Zip rXRqaSIR

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

gestreepte jas 36 multicolor vintage Charles Jourdan Pure T SpqIn

Huidige vacatures

bovenkleding Ad Hooded Hoodies namaakbont dikke Pocketjassen jas Winter Dames Warm wqEn0z4RnU
20tall met jas 42 kapmaat tags Rrp gewatteerde korte Volgende £ nieuwe EwqCtXB Trui Flint Hood Element Zwart Logo Bark