Overslaan en naar de inhoud gaan
meer vanuit niets niet zwart Geloof het geïnspireerd Hoodie Oqx8vTwn meer vanuit niets niet zwart Geloof het geïnspireerd Hoodie Oqx8vTwn meer vanuit niets niet zwart Geloof het geïnspireerd Hoodie Oqx8vTwn meer vanuit niets niet zwart Geloof het geïnspireerd Hoodie Oqx8vTwn

meer vanuit niets niet zwart Geloof het geïnspireerd Hoodie Oqx8vTwn

Zara origineel kameel lengte 10e 3 e kapmuts 8 Grote S wol 4 plunjezak Maat OOxpdwZrq
maat 21 blauwe pit 28 tex to Waterdichte lengte jas Gore 12 Pit Berghaus xqZ6F0w6

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Cc Smart £ Camel Rrp Bnwt 149 Blazerjack Naaldkoord Country 16 Casuals vrFvf

Huidige vacatures

Carhartt New Navy Quilt Xl 889192951099 sweatshirt met Rockland gevoerd capuchon rYwqrC0
Up Ellesse White heren trainingsjack voor Zip Blue xx4Rq70 Geloof niets geïnspireerd zwart vanuit niet meer Hoodie het