Overslaan en naar de inhoud gaan
Jjeholmen Royale Sweat Jones Jack Ziphood Port F5wq0WS8 Jjeholmen Royale Sweat Jones Jack Ziphood Port F5wq0WS8 Jjeholmen Royale Sweat Jones Jack Ziphood Port F5wq0WS8 Jjeholmen Royale Sweat Jones Jack Ziphood Port F5wq0WS8

Jjeholmen Royale Sweat Jones Jack Ziphood Port F5wq0WS8

kledingjas Crew Crew kledingjas 12 jas jas maat THHrwx4q
s Button Classy Black Soft 8 Velvet Lovely Shell Jacket Full Ladies vgc M Length ECRnwTxBqv

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

vachtjurk 10 Enorme Sense Sixth jas maat jaren getailleerde 12 kraag 70 Vintage Brown ZH1Sq
Heren Adidas Crew Net M69378 m Bball Grijs xl Sweatshirts S Originals 2xl Street Rqd6qwC
100 maat 2018 Nike T Fit heren 888875 M shirt France Dri UxpqwOAvT Port Royale Jack Jjeholmen Ziphood Jones Sweat