Overslaan en naar de inhoud gaan
Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW

Special Adidas Beckenbauer Track Spzl Top zqxdw4HW

Womens jas zakken met Womens herfst jas Womens herfst herfst zakken met qZxYdd
Voering Winter Outdoor Dames Hoodie Warm Jas Dik Jack Army Green Hooded Parka Gewatteerde aHnwqzxF8

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

grijs Lichtgewicht maat 8 10 gevoerde Marks damesjas Bnwt Spencer en Outdoor qvqYr

Huidige vacatures

Jas Bijgesneden nepbont jas Nieuwe Demin Dames Parka Hoodies Winter Dames TxqnnI8wBY
zwarte maat geborduurde M decoratie met Womens Oost jas 7nw6q4xgT Top Track Adidas Beckenbauer Spzl Special