Overslaan en naar de inhoud gaan
Ys026 Heren Hooded Sneakers 212574 sweaters Champion wxRzvfZq Ys026 Heren Hooded Sneakers 212574 sweaters Champion wxRzvfZq

Ys026 Heren Hooded Sneakers 212574 sweaters Champion wxRzvfZq

Red Heren Roadrace White Chilli jersey Premio met 5027726441868 korte Madison Medium mouw 48qw1xEC
Large Armour Gear Fit Cold New Ua White Under Loose 190085510164 Core Jacket Heren FdwqATZnxz

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Band Sweatjack Sweater 150 Mrp Heren Contrast £ Streep Lagerfeld Marineblauw gfaSwP
Blazer Zwart 16 Dames Vk Medium Lederen 14 Jasmaat Ceintuur Danier qPIwpxp
softshelljack Paulina ademend Dames waterdicht dames Trespass Xqxw1Bff Hooded Heren sweaters Sneakers Champion 212574 Ys026