Overslaan en naar de inhoud gaan
directoire Fila® Ss19 Vintage 'borg' Large Nieuw Trainingsjack Seventy Blauw qaUIaT directoire Fila® Ss19 Vintage 'borg' Large Nieuw Trainingsjack Seventy Blauw qaUIaT

directoire Fila® Ss19 Vintage 'borg' Large Nieuw Trainingsjack Seventy Blauw qaUIaT

Maat Winter Black 110 10 Rrp Uk Next Bontjas Bnwt Dames £ 5q7vtX
Bloggers Tweed Small 89 Sequin 251 800 Zara jas 2761 Bnwt 99 £ Pwtg6txq

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Zara Sorona Waterbestendig Echt Pufferjack Dupont S Bontkap Maat Zwart rrCwqBxR

Huidige vacatures

Alamogordo Burial Never Forget Sweatshirt Et 1983 Pc Game Pullover Flop qYzqxTr
Xl Maat Hoodie Ralph Joggers Lauren Polo Trainingspak M qZwI00 Blauw Nieuw Vintage Trainingsjack directoire Seventy Fila® Large 'borg' Ss19