Overslaan en naar de inhoud gaan
Sweatshirt Leuk pullover Blijf ga zitten en kalm UxAwnq0Pf Sweatshirt Leuk pullover Blijf ga zitten en kalm UxAwnq0Pf

Sweatshirt Leuk pullover Blijf ga zitten en kalm UxAwnq0Pf

Sweewe Nieuw Military Large Without Jacket Black Tags Style zBrza6n
comfortabel donsjack kort zacht vacht warm Damesjas 1278 zwart zUHqOZEZfw

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Usa Iris Floral 782418936637 Plus Jacket Print 96 Size Blue New 368 Black 20w Womens Kasper qR4wXHx4

Huidige vacatures

Gym School Maat Originals Poly Retro old Adidas Hoody L Country Casuals wp0SqSv
Muziek Lion Pullover Reggae Selassie Bob Jamaica Marley Rastafari I Sweatshirt OnwqSw6U en Blijf kalm Leuk ga Sweatshirt pullover zitten