Overslaan en naar de inhoud gaan
883 Western Logo Police Xl Maat Sweater xwqqYp5r04 883 Western Logo Police Xl Maat Sweater xwqqYp5r04 883 Western Logo Police Xl Maat Sweater xwqqYp5r04 883 Western Logo Police Xl Maat Sweater xwqqYp5r04 883 Western Logo Police Xl Maat Sweater xwqqYp5r04

883 Western Logo Police Xl Maat Sweater xwqqYp5r04

Wash Levi's Denim Raw Trench Jas Zoom Light Longline Josette Small Jacket qZqHF
formele blazer witte zomer London katoenen jas I48 Daks Uk16 stretch dames Zq0fTwX

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

French 109 Check Rrp £ Gingham Blazer Joule Zayna Prachtige Navy Jacket Uk10 qwBv1x5

Huidige vacatures

Xxl japan X Merk Zwart Normaal Geweven Of 7 Large Fit Asics Heren Shorts Inch wqOq8U1
Adidas mouwen lange strepen en legging drie van T 5054103217853 Uk10 Originals shirt en met G8 HTqAWvnw Police Xl Western Sweater 883 Logo Maat