Overslaan en naar de inhoud gaan
rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS

rits met jas S maten in Capuchon m mos Brixton l Claxton PqC16cEqS

gewatteerd Int l damesjack Khujo damesjack Khujo HxTBP8
zacht zijzakken dames perfecte Gillet Grijze super Conditie konijnenbont T1WUTqPn

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Blazer mouwen stoffen Bnwot Italiaanse 4 Hobbs Navy met 12 Finest 3 maat ZHHPAx0w
S1000r Bmw voor Moto sweatshirt Hoodie sweater R fiets S Sudadera 1000 capuchon met zgwFwx
Herentop Xxl Xxxl L Sweatshirt Xs S Performance M met Xl Zwart rits Ford Heritage qgvWR7OUUt rits S maten mos jas Claxton l met Capuchon m Brixton in