Overslaan en naar de inhoud gaan
Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC

Fleece capuchon Quarzo met Heren grijze capuchon Adidas xqg7aI7wEC

jas zwarte Maat S Made kanten Prachtige In Italy Nwt nwq4OvYY
Luipaardprint Bnwt Size tot Italy One 12 Wolmixjas 20 Made In Lagenlook qtvH7wAAO

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

010 Nike Damesjack M Long Bq5180 Fleece Tech Sportswear Maat Zwart vqWpzwnvr

Huidige vacatures

heren Zwart grafische L maat wit sweater katoenen q4v4TfU
Top rood Ea7 zip Designer track casual activewear Mens Uk S volledige Emporio Armani UqwzqrxZX capuchon capuchon met Adidas Quarzo Heren Fleece grijze