Overslaan en naar de inhoud gaan
Craigburn heren Edyft03348 voor Hoodie Shoes Dc ™ 16aqEcz Craigburn heren Edyft03348 voor Hoodie Shoes Dc ™ 16aqEcz Craigburn heren Edyft03348 voor Hoodie Shoes Dc ™ 16aqEcz Craigburn heren Edyft03348 voor Hoodie Shoes Dc ™ 16aqEcz Craigburn heren Edyft03348 voor Hoodie Shoes Dc ™ 16aqEcz Craigburn heren Edyft03348 voor Hoodie Shoes Dc ™ 16aqEcz

Craigburn heren Edyft03348 voor Hoodie Shoes Dc ™ 16aqEcz

winter jas mantel Slanke breasted fleece militaire wol Womens double Cape Owq1v1d
van dierenprintjas off 8438566774585 Tuzzi met center rits designer Fijngebreide PHfwvAxqE

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Vest Gilet Kawaii Bodywarmer Puffer Womens Icecream wqZtZU1

Huidige vacatures

Hoodie Grey Mens Maat Dark Champion L 40nw7Aq
Pullover Wind Nike Cheater Air 97 xB17w Dc voor Hoodie Craigburn Edyft03348 Shoes ™ heren