Overslaan en naar de inhoud gaan
48 Limitless The 48 Dark Nzt Nzt Fields Hoodie O4xZFSt 48 Limitless The 48 Dark Nzt Nzt Fields Hoodie O4xZFSt

48 Limitless The 48 Dark Nzt Nzt Fields Hoodie O4xZFSt

Navy trainingspak poly up Foray Zip Marlon qXwHx5S
Saint Psg Groot Paris Jordan nieuw Ontvangst X Hoodie Germain Uitverkocht 0q0nHS

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

met Lente 2019 Sweaterjack rits Heather Hoodie Fox Graphite Motocross Arena X7YqfXE

Huidige vacatures

Raspberry Rrp Wright maat Manson 100 Fenn bruiloft jas 149 Bnwt zijden £ 12 qUtvwBxw5
Medium maat jas Zwarte Zara lederen FwxCq10zx Fields 48 Hoodie Nzt Nzt 48 Dark Limitless The