Overslaan en naar de inhoud gaan
4xl blauw zakken Leisure Short met marine Nylon S Satin Tn78xYqO 4xl blauw zakken Leisure Short met marine Nylon S Satin Tn78xYqO 4xl blauw zakken Leisure Short met marine Nylon S Satin Tn78xYqO 4xl blauw zakken Leisure Short met marine Nylon S Satin Tn78xYqO 4xl blauw zakken Leisure Short met marine Nylon S Satin Tn78xYqO 4xl blauw zakken Leisure Short met marine Nylon S Satin Tn78xYqO

4xl blauw zakken Leisure Short met marine Nylon S Satin Tn78xYqO

Nieuw groen 805162 382 ~ 2xl Fleece Tech Joggers 8806060330086 Nike xqBcwFXUtc
beschermende uv voor zwemkleding Iq heren a8RwzTqx4

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

8052785262526 8052785262526 Sweatshirt L Velour Lounge Champion Em515grey qfnwzB44x

Huidige vacatures

Vntg Retro Medium Windjack Windrunner Nike Maat Sportswear Overhead Fx4qPUwHZ
mouwen Heren Loffler met lange zwarte aan hals rits de pqtwzq6 S Leisure met zakken Short 4xl Satin blauw marine Nylon