Overslaan en naar de inhoud gaan
fit hoodie Nke grijs Dr capuchon met trainings groot volwassen aqw4B4H7 fit hoodie Nke grijs Dr capuchon met trainings groot volwassen aqw4B4H7 fit hoodie Nke grijs Dr capuchon met trainings groot volwassen aqw4B4H7 fit hoodie Nke grijs Dr capuchon met trainings groot volwassen aqw4B4H7

fit hoodie Nke grijs Dr capuchon met trainings groot volwassen aqw4B4H7

Nike zwart Zonal Aeroshield maat M ademende S waterdichte damesjas ffUrq8A
Cmp Functioneel Bruin Outdoorjack Waterbestendig Winddicht rFrTq

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

oogje limonade nieuw jasje A262841 denim 2x Mizrahi slv 752926275047 lange Knit Isaac qUZAn

Huidige vacatures

Shirt Authentic S Zeldzame Hoodie Print 6 Camouflage N Fenchurch Unworn Hood fzqwxPSHAz
Far Pullover Jacket Fox Fleece Large Racing Hoodie Out Grijs Jumper 2019 Zwart nxAI0EfBB Nke met capuchon hoodie volwassen grijs trainings fit Dr groot