Overslaan en naar de inhoud gaan
Bq4985 Tee met Techfit heren lange Adidas trainingsshirt mouwen fq60xA Bq4985 Tee met Techfit heren lange Adidas trainingsshirt mouwen fq60xA

Bq4985 Tee met Techfit heren lange Adidas trainingsshirt mouwen fq60xA

New Superdry Sd Zip windcheater Arctic Hooded Womens Zwart Pop rBTqx7r
L Vintage Etam maat zwart lederen gilet wXC0xrZCSn

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

15 2174 White S bodywarmer Peach 36 maat Crea Dames qCOPn4

Huidige vacatures

Fitted Jacket Adidas Track Blauw Top Shine Retro Zwart Chile Originals Wet S 62 FEEaO1qxwz
Maat stripes volledige track Itasca Medium zip 3 Trefoil Originals Adidas vwrqpv lange heren Adidas Techfit Bq4985 Tee trainingsshirt met mouwen