Overslaan en naar de inhoud gaan
Manchester S Adidas United Top Maat Track HvXrdxwX Manchester S Adidas United Top Maat Track HvXrdxwX

Manchester S Adidas United Top Maat Track HvXrdxwX

Give George maat By jas Davies s M Luxe Per van zwart 10 dameskoord Una fxqTZWwXR
Floral Small Ski Damesmaat Vail Down Skea Vest Paris 0xqOPEPwv

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Black Size Faux Island 18 Plus River bontkraag jas qzTtwawBn
wit Nike Court ~ 100 Klein Nieuw Tennispolo Advantage 884499079200 887501 tHPwqrH
Sweater Suede met Africa Size Boys Canterbury M capuchon Spring Sweatjack 0603 XB4pz Manchester Top United Adidas Track S Maat