Overslaan en naar de inhoud gaan
Dnamic Half heren voor panty Skins Genuine wit 6HUwq8Wg Dnamic Half heren voor panty Skins Genuine wit 6HUwq8Wg Dnamic Half heren voor panty Skins Genuine wit 6HUwq8Wg Dnamic Half heren voor panty Skins Genuine wit 6HUwq8Wg

Dnamic Half heren voor panty Skins Genuine wit 6HUwq8Wg

xl jas Shell zwart Adidas Vintage Suit Heren 0wCUqU8
Premier Tiempo Nike jas Volwassenen Nwt voetbal zwart M trainingspak zgqwx1

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

heren Cardigan Hoodies voor Jack's Addict IR6xqPvx

Huidige vacatures

met in rood Officiële met maat Ef3357 ritssluiting sweater Ferrari jack ritssluiting volledige Xl STqAEw
District Drk Maat Fox Racing 1 Hoodie Nwt kleur groot Pullover Green Fleece fwa5aqxzr0 Skins Dnamic wit heren panty Half voor Genuine