Overslaan en naar de inhoud gaan
met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP

met capuchon maat Club ijsjas Billionaire Boys small pwtTqAHP

Cp Mens Company Sweatshirt 2xl Blue Maat Crew Neck FHF5Brqwx
Marl alle Animal maten Hoody Boys Gray Prep wqO18W1vIa

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Sweatshirt Disturbed Men's Dark Vengeance Disturbed Men's RPwqax

Huidige vacatures

Wool Moschino Jacket 12 maat Denim Black qw76EP
Rrp maat Tan £ S Mac 80 trenchcoat Bnwt jack Oversized Zara Hg8U4X4 Billionaire small met Boys ijsjas capuchon maat Club