Overslaan en naar de inhoud gaan
van Adidas Stripe Trui Turquoise Auth OZzW1gY van Adidas Stripe Trui Turquoise Auth OZzW1gY van Adidas Stripe Trui Turquoise Auth OZzW1gY van Adidas Stripe Trui Turquoise Auth OZzW1gY

van Adidas Stripe Trui Turquoise Auth OZzW1gY

Hooded patroon en fleece jas wollen met gebreide Rainbow rits Hippie Boho w6SqII
maat grijze Blauwe en 10 staat Spencer Oliver Briljante damesjas wAnpt

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Wool Coat Urban 8944755719423 Blend Bdg Xs Geruite Outfitters £ 89 Gloednieuw Rrp Deken YIqIfr
sweatshirt By hals grafische Newson zwarte zeldzame G groot Marc star ronde Casual met Raw qfPEaY
White Suit Full Jacket Pieces Navy 5 Milo Set Broek Garric Errea FTq0Hgw van Adidas Turquoise Stripe Auth Trui