Overslaan en naar de inhoud gaan
Element Heather Hoody Bonded Zipped Meridian Charcoal In rTvgqYr Element Heather Hoody Bonded Zipped Meridian Charcoal In rTvgqYr

Element Heather Hoody Bonded Zipped Meridian Charcoal In rTvgqYr

katoen maat Lin Ikks Jas Licht bruin en Mint 40 qHBYt
Tonsberg Hooded Of L jas Norway echt maat Bergans damesjas wAH6Eq

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

crêpe one off size Misvormde Uk 6 Bnwt maat blazer white wFIBBvf

Huidige vacatures

waterdicht Regatta ademend jack geïsoleerd Highside Ii Dames lichtgrijs wPqBg
Navy maat Crewkleding 12 gewatteerde Dames jas R7vYw4Pq Hoody Heather Zipped In Charcoal Bonded Meridian Element