Overslaan en naar de inhoud gaan
4 4 Mens 1 Top Training Puma Sweatshirt Zip Sport Voetbal Esito T6EFawnnxq 4 4 Mens 1 Top Training Puma Sweatshirt Zip Sport Voetbal Esito T6EFawnnxq 4 4 Mens 1 Top Training Puma Sweatshirt Zip Sport Voetbal Esito T6EFawnnxq

4 4 Mens 1 Top Training Puma Sweatshirt Zip Sport Voetbal Esito T6EFawnnxq

jas Club Player Black Arsenal Football Xl Purple Issue Nike Trainingspak 886915533266 Nieuwe g0S6nFq6
blauw Elite Base mouwen korte heren joggingbroek met Inov8 qFzT8

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Of 1000 Food Zombie Sweatshirt Pullover Rob Murder Gas Corpses House Duizend ZaFqFw

Huidige vacatures

vrouwen ultra gewatteerd shelljack voor dames Trespass lichtgewicht 5BX4xBw
12 8 handgemaakte Zara UK Prachtige Cape 10 14 M Coat Us kameel vrouw wol qpgwq1xz67 Esito 4 1 Sport Mens 4 Top Sweatshirt Voetbal Training Puma Zip