Overslaan en naar de inhoud gaan
Training Xl Nieuw Originals Sst Track Adidas Superstar Jogging met tags S0xIwYBYq Training Xl Nieuw Originals Sst Track Adidas Superstar Jogging met tags S0xIwYBYq Training Xl Nieuw Originals Sst Track Adidas Superstar Jogging met tags S0xIwYBYq Training Xl Nieuw Originals Sst Track Adidas Superstar Jogging met tags S0xIwYBYq Training Xl Nieuw Originals Sst Track Adidas Superstar Jogging met tags S0xIwYBYq Training Xl Nieuw Originals Sst Track Adidas Superstar Jogging met tags S0xIwYBYq

Training Xl Nieuw Originals Sst Track Adidas Superstar Jogging met tags S0xIwYBYq

echte 12 maat schapenvacht Dames jas F4pAq
jas Fleece Cat korte Girl Lolita oren Winter harige jas harige Hooded uitloper nIvxRqH

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Colored 46 Suede Of Sand Vk Maat Jacket Inch 22 Genuine Borst Olsen qATxgz5x

Huidige vacatures

Xl Hood 14 Nieuwe Maat W Fur Mat Australië Sexy Zwart Edge Jas ❤ Glossi 6X6Rwv
bontjas m maat 12 beige Gloednieuw H imitatie O8xf6q met Track Originals Jogging Sst Adidas tags Training Nieuw Xl Superstar