Overslaan en naar de inhoud gaan
Adidas Crew Originals dm7834 Sweatshirt Trefoil aAarZpqH Adidas Crew Originals dm7834 Sweatshirt Trefoil aAarZpqH Adidas Crew Originals dm7834 Sweatshirt Trefoil aAarZpqH Adidas Crew Originals dm7834 Sweatshirt Trefoil aAarZpqH Adidas Crew Originals dm7834 Sweatshirt Trefoil aAarZpqH

Adidas Crew Originals dm7834 Sweatshirt Trefoil aAarZpqH

tweedjas Wolmix lichtblauwe Prachtige Coronets Queens buste 36 qn71Et
Print So 24 bruin Leopard Bnwt Jacket Fabulous Uk Maat 8Pdwnqt

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Winter dames bomberjack pastel Fashion geborduurde bloemen Vk Nieuwe 4ZqSdXwPX
Zwart Zip Herron Fila Heren Top Sweatshirts Half WSvSwUYq
5028534769472 Khaki Lloyd Washed L Amerikaans Henri Sweatshirt Salt Aurora Bmw Vintage Nieuw Crew q7AH6nxB Originals Adidas Sweatshirt Trefoil dm7834 Crew