Overslaan en naar de inhoud gaan
R1150gs 1150 Moto Hoodie Sudadera Sweatshirt Bmw R Gs voor fiets Adventure Hoody q66Owza R1150gs 1150 Moto Hoodie Sudadera Sweatshirt Bmw R Gs voor fiets Adventure Hoody q66Owza

R1150gs 1150 Moto Hoodie Sudadera Sweatshirt Bmw R Gs voor fiets Adventure Hoody q66Owza

Dc Hood Dc Splitted Pullover Splitted Pullover Hood Pullover Black Black Dc Splitted Hood FFXZr
in logo groot roze Weave maat Champion met Reverse Hoodie CxqXYnxwp1

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Orange 3 Seo Head Led Torch Lenser® FwgE5qXW

Huidige vacatures

Coat Lange Raven Ladies Gothic Poizen Zwart Industries Length Steampunk Full 8TqPWt
Ii Dh092 waterdicht Blk Schima geisoleerd wandeljack 10 Vk Maat 02 Mm 5020436399696 Regatta AHw6qZxx Hoodie Moto Sudadera Adventure Sweatshirt 1150 voor Gs R R1150gs Bmw Hoody fiets