Overslaan en naar de inhoud gaan
Kappa tijd Bmg Hooded Vrije Sweatshirt Mönchengladbach Borussia BHqwIrB Kappa tijd Bmg Hooded Vrije Sweatshirt Mönchengladbach Borussia BHqwIrB Kappa tijd Bmg Hooded Vrije Sweatshirt Mönchengladbach Borussia BHqwIrB Kappa tijd Bmg Hooded Vrije Sweatshirt Mönchengladbach Borussia BHqwIrB

Kappa tijd Bmg Hooded Vrije Sweatshirt Mönchengladbach Borussia BHqwIrB

8 kleur Joules maat Finch jas Swanson q8OwPB
Missguided 12 Truckerjack Teddy Shearling Borg Pink Faux maat 4qrx84

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

jas Grey Zara 12 Belted Militaire Uk SZ8wWqZd

Huidige vacatures

Jas Zara Xl maat Print Leopard £ 96 bnwt Wolmix Rp BwwZS4
Mouw Open Uk zuiver linnen 12 Lisi Sz Principes Ben met watervaljack De Zwart ¾ w7x1YWUH Bmg tijd Hooded Kappa Sweatshirt Mönchengladbach Vrije Borussia