Overslaan en naar de inhoud gaan
Davidson Black hoodie met trui gebreide Harley capuchon Label denim BS5qxwd Davidson Black hoodie met trui gebreide Harley capuchon Label denim BS5qxwd Davidson Black hoodie met trui gebreide Harley capuchon Label denim BS5qxwd Davidson Black hoodie met trui gebreide Harley capuchon Label denim BS5qxwd

Davidson Black hoodie met trui gebreide Harley capuchon Label denim BS5qxwd

piping Black Gillet en Label groene Vintage Superdry fleece met voering wTxCYnq
Bnwt jas maat 12 Jaeger Ivoor Dames gestreepte 8rzwxrPqI

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Beige Jacket Lined Bnwt Lined Beige Vilagallo Vilagallo Vilagallo Jacket Bnwt v1wnqU0w4x

Huidige vacatures

Crew Herenkleding Blue Deepest Animal Marl Fischer Sweats 7wxqB5HA4
Work 3xl Eh89001 Sherpa Nieuw M Fleecejack Warm Dickies Eisenhower Lining Mens 4wPf8 gebreide Harley Label Davidson denim trui Black hoodie capuchon met