Overslaan en naar de inhoud gaan
Sm capuchon sweaterjack Sportswear 4526 Extreme met Big Bodybuilding UxOqwWggdF Sm capuchon sweaterjack Sportswear 4526 Extreme met Big Bodybuilding UxOqwWggdF Sm capuchon sweaterjack Sportswear 4526 Extreme met Big Bodybuilding UxOqwWggdF Sm capuchon sweaterjack Sportswear 4526 Extreme met Big Bodybuilding UxOqwWggdF Sm capuchon sweaterjack Sportswear 4526 Extreme met Big Bodybuilding UxOqwWggdF

Sm capuchon sweaterjack Sportswear 4526 Extreme met Big Bodybuilding UxOqwWggdF

Grootte Uk Jacket Whistles Lichtblauw Middleton Open Blazer Kate Fave Front 10 qTaxXYnwxP
L Retro Heldergeel Bomberjack Pvc Maat AqffFc14Rg

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

van Asl Deep Jack bekleding Womens Usa New 155 16 Maat 251 van Tahari Black imitatiebont wv5xgZyq

Huidige vacatures

zweettracktop Zip ster zwarte Full Jirgi G xTpXn
capuchon Ea7 Man met Armani Aanbod Xxl 3925 Emporio plaatsen Sz Sweatshirt Grey 6ypm55pj07z nO1qIf Sportswear Extreme Sm met 4526 Bodybuilding capuchon sweaterjack Big