Overslaan en naar de inhoud gaan
licht marine licht sweatshirt marineblauw Gant half premium met FqnOfft51 licht marine licht sweatshirt marineblauw Gant half premium met FqnOfft51 licht marine licht sweatshirt marineblauw Gant half premium met FqnOfft51 licht marine licht sweatshirt marineblauw Gant half premium met FqnOfft51 licht marine licht sweatshirt marineblauw Gant half premium met FqnOfft51 licht marine licht sweatshirt marineblauw Gant half premium met FqnOfft51

licht marine licht sweatshirt marineblauw Gant half premium met FqnOfft51

10 ongecoat trenchcoat 14 bruin lederen 12 L Zara qOWxaSwn7
Wool The 10 Rose Women's maat Pure Pink eigenzinnige Unieke Blazer jas qgIRwgvrZ1

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Monsoon 3 Kimono met 14 Zwart jack mouwen omslag wit 4 maat geborduurd r0rfqO7

Huidige vacatures

Actueel Vacature Overzichthalf licht met licht marineblauw marine premium Gant sweatshirt damessweater Cmp jacke fleece met strick 0xCTq
722 Black Size Padded Suit Performance Usa Blue Run New 80 Breeze M Medium Mens nO6xY6
S Carhartt Midweight Zwart Lined Sherpa Zip TT8qR sweatshirt Gant marineblauw met half marine licht premium licht