Overslaan en naar de inhoud gaan
Wheeler Crew Sweat Zwart Brixton wit Intl EawPqS Wheeler Crew Sweat Zwart Brixton wit Intl EawPqS Wheeler Crew Sweat Zwart Brixton wit Intl EawPqS Wheeler Crew Sweat Zwart Brixton wit Intl EawPqS

Wheeler Crew Sweat Zwart Brixton wit Intl EawPqS

Womens Weave Blue In Long Mini Sally Tall Jacket Ew4PIqZFIn
Shrug Jacket 14 Black Frank Brown Lyman Bnwt Sz IO7Xp

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

2xl 16 Womens Navy Breasted C Wool Fitting Short Double a Jas Oq1xFTw
met nepbont bont van echt Damesshorts fwFq0TSS
Jacket Milano S Dames Black Light 11 04 Textile An728 EtgXB Intl Sweat Wheeler Brixton Crew wit Zwart