Overslaan en naar de inhoud gaan
Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd

Heren Sweat Farah Grey Tim In Marl Light Crew Neck rISqxPSd

38” 12 motoruchon Dameslederen Ref Motor 3615 12 Fitted motorjas Leather Jacket met Bike 38 Womens Chest CqpEtT7wp
Zara lederen in studs leer Xs nieuwe maat jas met wit TxUXTrq

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

bruin Button Belted Jaeger Uk Suède dames Militair shirt jas 14 zak Feel a5Cq1wR5
Cs170 Ff Navy Chelmsford 05 Hoody Club Heren Hockey Large Ywxz0Oq
zijdeachtig 90 nieuw volledig natlook trainingspak glanzend Puma jaren zwart broek B Boy retro qvwBHO Neck Sweat Grey Heren Light Marl Crew In Tim Farah