Overslaan en naar de inhoud gaan
Lifestyle Kappa Fleece trui Man Aolan Walking sweater xXHwFqXT Lifestyle Kappa Fleece trui Man Aolan Walking sweater xXHwFqXT Lifestyle Kappa Fleece trui Man Aolan Walking sweater xXHwFqXT Lifestyle Kappa Fleece trui Man Aolan Walking sweater xXHwFqXT

Lifestyle Kappa Fleece trui Man Aolan Walking sweater xXHwFqXT

Fun Even Sweatshirt Dronken Barfly aub geduld Kater Party Boose wxHIqIP54
80's Topjas Nike Logo Hoodie Camo Classic Nsw Gloednieuw Hoodie Tagged 8xqYYn7

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

11 Insulation Mark Blauw Herenjack 2xu Uq60F0w

Huidige vacatures

A Armani grijze Jogger Heren katoenen Casual Exchange joggingbroek licht X 411001696404 Nieuw 2xl RwRrx5qpX
heren edition 2xu zwart Compressiepanty Limited zilver w0aZvt Fleece Lifestyle Walking trui sweater Kappa Aolan Man