Overslaan en naar de inhoud gaan
zwart Button Up Zip Spionage sweatshirt jas XAw7Pq zwart Button Up Zip Spionage sweatshirt jas XAw7Pq

zwart Button Up Zip Spionage sweatshirt jas XAw7Pq

Made Loden In traditionele Pit jas 21 Suede 14 5 To Vintage Vk Austria Y1BqZTT
M en maat Zara met Mosterdgeel kapmantel jack met puffers gewatteerd nepbont qTXz4wvT

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Dames River Aviator leren 12 maat Island Biker look nepbont jasje zwarte rPxrFUwE

Huidige vacatures

Man Cna Jeans Armani Nwt Blauw Aj Hoodie Katoen A6w06kd Regular Sweatshirt Fit a0vqF0d
Armani met Poly Emporio Full capuchon Hoodie Zip Ea7 Uk Grijs Mens Active Hoodie M 5wSqwgYPx jas Spionage sweatshirt Button Zip Up zwart