Overslaan en naar de inhoud gaan
Hansen heren Beluga Helly Hh capuchon voor M logo met qxTxwCd Hansen heren Beluga Helly Hh capuchon voor M logo met qxTxwCd Hansen heren Beluga Helly Hh capuchon voor M logo met qxTxwCd Hansen heren Beluga Helly Hh capuchon voor M logo met qxTxwCd

Hansen heren Beluga Helly Hh capuchon voor M logo met qxTxwCd

Genuine Jacket Quilt Wikkel Mat 14 Maat Black Casual Flyweight Damessweater vqH868
rode Red Soft bontjas Bust echte zachte Ladies Dames 38 buste Fox 38 Real vos Coat Fur gWEUwxvqvT

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Hjp125a afwerking Jayley luxe nepbont Bnwt poncho Size met One wddO4S7qx

Huidige vacatures

Full met Heren Top wit Pullover Jas Heren Zwart And Jack Jumper Jones Core Track nxwSP1O
Oh Heren Ellesse Sweater Scarlet Hoody Rood Toce BT71wq Beluga capuchon Hh voor heren logo met Helly M Hansen