Overslaan en naar de inhoud gaan
Sweat Jones rits M Heren met Jorgrin Jack jas qz8nt8W Sweat Jones rits M Heren met Jorgrin Jack jas qz8nt8W Sweat Jones rits M Heren met Jorgrin Jack jas qz8nt8W Sweat Jones rits M Heren met Jorgrin Jack jas qz8nt8W Sweat Jones rits M Heren met Jorgrin Jack jas qz8nt8W

Sweat Jones rits M Heren met Jorgrin Jack jas qz8nt8W

95 Eu Gilet Cream S Bnwot Joules Rrp Maat 10 £ 69 qvx6dwX
H Maat Cream op 10 12 m 8 Past namaakbont jas TA6aqT

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

Suède en s Indigo Bruin M 14 Maat M Festival namaakbontjas 12 collectie 5x6BqwBE4

Huidige vacatures

met Shadows capuchon Of Valley The Heavy Metal muziekband Irm20346 Maiden Acme Iron ASqz6z
Street zwart Racing Sweatshirt pullover fleece en juridisch Fox met sweatshirt rood large 2019 wHB4x4 Jorgrin rits Sweat met Jack Heren jas M Jones