Overslaan en naar de inhoud gaan
Sportswear capuchon 4581 Extreme met Big Bodybuilding sweatshirt Sm wZ4YqE Sportswear capuchon 4581 Extreme met Big Bodybuilding sweatshirt Sm wZ4YqE Sportswear capuchon 4581 Extreme met Big Bodybuilding sweatshirt Sm wZ4YqE Sportswear capuchon 4581 Extreme met Big Bodybuilding sweatshirt Sm wZ4YqE Sportswear capuchon 4581 Extreme met Big Bodybuilding sweatshirt Sm wZ4YqE

Sportswear capuchon 4581 Extreme met Big Bodybuilding sweatshirt Sm wZ4YqE

bruin D b7 Xx Barbour 370 Eskdale Small goud jas gewatteerd Dames A2 p58Pqw5
M And Black Una Per Jacket S maat 18 8RrAfqF8wx

DE WERVING & SELECTIEKRACHT VAN 4CAA

Als uw organisatie op het punt staat van het werven en selecteren van een management positie binnen uw kantoor organisatie dan verwacht u maatwerk bij het werving- en selectieproces. 4CAA heeft in de afgelopen 30 jaar een enorm netwerk opgebouwd van mensen en organisaties in haar netwerk. Hierdoor kunnen wij als geen ander resultaat boeken bij het vinden van gekwalificeerd personeel. 

DE MENS STAAT HIERBIJ CENTRAAL

Wij zorgen voor een belangrijke tijdwinst door het filteren van kandidaten. Wij weten of kandidaten immers bij uw cultuur en werkwijze passen. Pas als de kandidaten aan alle eisen voldoen zullen wij deze aan u voorstellen. Op deze manier realiseren we een passende match. Naast kennis en ervaring, staan in onze bemiddelingsopdrachten persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de kandidaat centraal. Dit werkt ten gunste van uw organisatie; wij bieden de kandidaat aan die dus echt bij u past en binnen uw bedrijfscultuur. 

Interim diensten

Tijdens piekperiodes heeft u in uw accountancy- en controle praktijk vaak behoefte aan extra professionals met ruime accountancy en/of controle ervaring die uw praktijk snel en adequaat kunnen ondersteunen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen in welk systeem u ook werkt. 4CAA werkt samen met professionals die ruime ervaring hebben in de accountancy- en controle praktijk en kunnen u derhalve optimaal ondersteunen op interim basis. De tarieven zijn afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht. 

zwarte knoop maat Basler dames 16 en detail winterjas met binnenkant paarse q4FYx0

Huidige vacatures

Jones Royale Jack Port Hoodie In Jacob And 55xFwBq
Torche Sweatshirt Geographical Sweatshirts Dames Norway Roze Clothing woman n61ggwBqaT Extreme Big met Sportswear Sm capuchon 4581 sweatshirt Bodybuilding